OPGAVER

En gang imellem kunne det bare være et hit med den skønne artikel i lokalsprøjten. Vil du være med til at skrive om Tuse GF?
Det kunne også være løbende hjælp med til at vedligeholde og opdatere vores hjemmeside.

Vil du gerne hjælpe med nogle praktiske opgaver på dit barns hold? Det kan være alt fra oprydning efter træning til planlægning af fællesspisning eller hjælp til at alle på dit barns hold får alle informationer, der kommer ud fra bl.a. trænere og bestyrelse.

 

Vi drømmer om at få koordineret tøjindkøb og tryk på træningsdragter, tasker m.v. - er det dig, som har flair for at finde de lækre materialer til børnene?

 

Er du god til at "fange momentet"? Vi sukker efter skønne billeder, der kan vise hvor herlig en forening, vi har.

Med dit mobilkamera kan du lave de gode, korte videoer, der kan fortælle, hvem Tuse GF er eller filme en sjov træning.

Vi har mange ønsker og drømme - vil du være med til at dem mulige gennem et godt sponsorarbejde?


Du skal kunne lægge en strategi for at kontakte potentielle sponsorer – du kender muligvis allerede nogle – og du skal være god til at spotte puljer og andre støttemuligheder.
 

Har du styr på maskinparken, og er du god til småreparationer? Vi skal have overblik over, hvad vi bruger og hvad vi mangler, og så skal vi have koordineret de større reparationer, indkøb og opbevaring.

 

Opvisninger, julefest og hvad vi ellers finder på. Vil du være med til at gøre vores events værd at melde sig til? Du er også velkommen til at finde på nye Events, som vores medlemmer kan få nytte af.

 

Redskaber

Vil du være med til at sætte retningen? I bestyrelsen er vi klar til at modtage gode ideer og teame op med dig, der vil være med til at sætte skibe i søen og sejle dem i havn.

De bedste invitationer, de fede flyers og det gode tryk - er det dig? Vi har nogle ønsker og ideer, og du har resten.

 

Redskaber

Er du god til systemer og kan lige at holde styr på brugere, medlemmer eller app, så meld dig til IT teamet. Vi supporterer alle brugere med hjælp og undervisning.

Dette hold er for dig, som gerne vil hjælpe med lidt af hvert. Måske kan du bage en kage til vores events, eller sidde i døren til billetsalget. Du er indforstået med at vi hiver fat i dig lidt ad hoc, og hvis du har mulighed for det, så hjælper du med den konkrete opgave vi står med. Det er som oftest små opgaver som tager kort tid.