De Rustne, +21 år (både vinter og sommersæson)

Antal tilmeldte: 19/50 Alder: 21-60 Pris: 1.150,00 DKK
07/09/2022 - 30/06/2023 Hele hallen og salen Onsdag 19:00-21:00 Instruktør: Emma Petersen Vinnie Huusom
Beskrivelse

Vi er en flok voksne (m/k) med meget forskellig sportslig baggrund, men kodeordet til hver træning er sved, hop, rytme, spring OG masser af grin.
De fleste træninger vil indeholde en form for opvarmning som kan være den traditionelle gymnastikopvarmning, dans hvor vi får pulsen op eller laver styrke til, cirkeltræning eller nogen ”spil” hvor vi laver styrke. Herefter vil vi springe på nogle forskellige redskaber, men hovedsageligt trampolin og pro (oppustet springbane). Vi vil øve spring som vejrmøller, araberspring, kraftspring, flik flak og salto. Dette med hjælp fra en dygtig modtager, da vi jo ikke er teenagere længere.
Enkelte træninger vil vi også lege lidt med akrobatik og lave serier til vores opvisninger i foråret. Det sidste nævnte vil komme til at fylde lidt mere sidst på året, når opvisningerne nærmer sig. Jeg ser meget gerne man deltager til opvisningerne, men det er frivilligt. Der kommer til at være ca 2-3 opvisninger vi deltager til. Og enkelte ekstratræninger i løbet af året.
Så trænger du til at få afrustet de gamle "springfjedre", få rytme i kroppen og tonet fysikken, SÅ er dette holdet for dig.
Vi er en blandet skare der derfor også har forskellige niveauer, men træningen er tilrettelagt så der er plads til alle, også nybegyndere. Det er 7. sæson vi skyder i gang og vi har plads til flere på holdet, så kom endelig og se om det er noget for dig, da de første tre træninger er prøvetræninger.

MAN BEHØVER IKKE AT SPRINGE. Man må godt nøjes med at være med til den resterende del, som er god blandet motion for hele kroppen og det fede fællesskab.

Vi fortsætter frem til sommerferien 2023, så det er ikke slut efter vores lokalopvisning.

Prisen er inkl. både vinter- og sommersæson (Pris for dragten opkræves, når denne bestilles i starten af 2023).

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg glæder mig til at se dig!

Dbh Vinnie

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk opsat hår samt en drikkedunk.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen.  Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. Dragtpriser varierer efter alder, hold og formål og er inkl. kontingentet for holdet og for De Rustne opkræves dragtbetaling, når dragterne bestilles hjem i starten af 2023.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne

 

Pris: 1.150,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emma Petersen

Vinnie Huusom

vhuusom@hotmail.com

29486521

Næstformand
Ansvarlig for:
Manualer for trænere
Manualer for forældre & medlemmer
Forårsopvisning
Dragtindkøb